Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi 9 údajně dorazí s podporou 5G sítě a dalšími klíčovými novinkami

Poměrně nedávno jsme vás informovali o tom, že čínská společnost Xiaomi pomalu a jistě připravuje svůj zbrusu nový model, jehož hlavní chloubou bude podpora nejnovějších 5G sítí. Právě tento kousek měl nyní získat potřebnou certifikaci v Číně. 

Xiaomi Mi 9 se může těšit na nové funkce

Až do dnešního dne se mělo za to, že zařízení ponese kódové označení M1908F1XE, marketingově by se pak jednalo o název Mi Mix. Nejnovější zprávy však hovoří o tom, že by se nemělo jednat o model Mi Mix, nýbrž o Xiaomi Mi 9 5G. 

Jeden z analytiků prohlásil, že jeho důvěryhodný zdroj potvrdil, že dané zařízení bude revidovanou verzí modelu Mi 9 a kromě 5G podpory nabídne i několik klíčových aktualizací, samozřejmě oproti stávající verzi. 

Xiaomi Mi 9 – specifikace ohromí, cena překvapí [recenze]

Tak zaprvé, model Mi 9 5G by měl údajně nabídnou větší úhlopříčku displeje s rozlišením QHD. Společnost také do telefonu přidá funkci OIS, a to do hlavního zadního fotoaparátu. Kromě toho přibude také 45W rychlé nabíjení. Poslední změna by se pak měla týkat procesoru. Údajně srdcem celého telefonu by měl být procesor Snapdragon 855+.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version