Dotekomanie.cz

Výhercem Huawei Watch 2 se stává… [aktualizováno]

Huawei Watch 2

Chytré hodinky Huawei Watch 2 tu s námi jsou již přes rok. I přesto se ale jedná o velice zajímavé zařízení, které nabízí veškeré funkce, které byste od chytrých hodinek očekávali. A právě o tyto hodinky v hodnotě zhruba 5 000 Kč si společně zasoutěžíme. Pojďme tedy na to!

Výhercem Huawei Watch 2 se stává Jan Herda, gratulujeme.

Neměli jste štěstí? Zkuste naši další soutěž: Vyhrajte bezdrátová sluchátka Panasonic BTD5 [soutěž]

(Soutěž ukončena) Rychlá soutěž o Huawei Watch 2

Soutěžní otázka zní: „Jak se jmenuje nadstavba systému Android, kterou najdeme ve smartphonech od společnosti Huawei?“. Výherce v soutěži získá Huawei Watch 2 (2017) v hodnotě necelých 5 000 Kč. Bude vylosován náhodně ze správných odpovědí zde v komentářích. Jedinou podmínkou je, aby komentář byl vložen skrze naše aplikace pro Android a iOS. Odkaz na stažení najdete na adrese dotekomanie.app.

Pravidla soutěže

Huawei Watch 2 a specifikace

Základní specifikace nejsou překvapivé, hlavně z toho důvodu, že na trhu v té době nebyl novější procesor pro chytré hodinky. I v tomto případě zde najdeme procesor Snapdragon Wear 2100, který má k dispozici 768 MB operační paměti.

Mezi dalšími společnými specifikacemi najdeme například NFC, GPS, senzor srdečního tepu a samozřejmě mají certifikaci IP68. Displej nabízí 1,2palcový panel s rozlišením 390 x 390 pixelů, přičemž byla použita technologie OLED. O energii se postará baterie s kapacitou 420 mAh.

Exit mobile version