Dotekomanie.cz

Originální chytré hodinky Xiaomi Huami Amazfit GTR nyní v akci! [sponzorovaný článek]

Společnost Huami představila své nové chytré hodinky pod názvem Amazfit GTR. Novinka přichází s nerezovou ocelí, hliníkem a titanem. K dispozici je mimo jiné i ve dvou různých velikostech, a to s 42 a 47 mm řemínkem. A právě na obě verze máme velkou slevu! 

Akce na Amazfit GTR!

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearvita je po dobu jednoho týdne jen za 3 651 Kč. Pokud ale při platbě zadáte náš kupón GTR47mm, zaplatíte jen 2 897 Kč. Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pokud se vám zamlouvá menší 42mm verze, při nákupu použijte kupón GTR42mm. Díky tomu zaplatíte pouhých 2 759 Kč, namísto 4 378 Kč. Kupujte ZDE.

Chytré hodinky Amazfit GTR na trh přichází s malým AMOLED displejem, který nabízí hustotu pixelů 326 PPI. Zobrazovací panel pak chrání krycí sklo Corning Gorilla Glass 3. Výrobce samozřejmě nezapomněl implementovat ani vodotěsnost, respektive hodinky disponují certifikací 5 ATM.

Mezi další vychytávky pak patří například NFC, prostřednictvím kterého budete moci využívat služeb UnionPay (služba pro placení). Zapomenout nemůžeme zmínit ani 12 různých sportovních aktivit, GPS + GLONASS, senzor tlaku vzduchu, BioTracker PPG pro nepřetržité sledování srdce, celodenní sledování zdraví, analýzu spánku a další. 

Kromě toho Amazfit GTR 47 mm nabízí automatickou funkci pro sledování arytmie (včetně fibrilace síní) v srdci. Zajímavostí je, že hodinky na jedno nabití vydrží až neuvěřitelných 24 dní při běžném používání. 

Originální Amazfit GTR na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearvita je po dobu jednoho týdne jen za 3 651 Kč. Pokud ale při platbě zadáne náš kupón GTR47mm, zaplatíte jen 2 897 Kč. Za tuto cenu získáte 47mm model. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pokud se vám zamlouvá menší 42mm verze, při nákupu použijte kupón GTR42mm. Díky tomu zaplatíte pouhých 2 759 Kč, namísto 4 378 Kč. Kupujte ZDE.

Specifikace Amazfit GTR

Exit mobile version