Dotekomanie.cz

Nové tarify od T-Mobile, neomezená data a volání i za 956 Kč

Nové tarify od T-Mobile

Dnes jsme vás informovali o novém neomezeném tarifu od T-Mobile, který v sobě zahrnuje i neomezená data, aspoň z pohledu mobilního operátora. Nedošlo k představení jen jednoho tarifu, v podstatě jsme se dočkali zcela nové nabídky, která je pojmenována pracovně jako „Puzzle“. Než se pustíme na představení novinek, tak je nutné upozornit, že T-Mobile nabízí úvazek na 24 měsíců jen v případě, pokud budete chtít k tarifu zvýhodněný mobilní telefon. To ve výsledku znamená, že zde nejsou dvojité ceny pro tarify, jako tomu bylo dříve, kde záleželo, jestli chcete úvazek či nikoliv.

V nových tarifech reflektujeme základní požadavky našich zákazníků, především potřebu větší porce dat a možnost získat nabídku na míru“, říká Juraj Bóna, ředitel T-Mobile pro Českou republiku. „Během Neomezeného léta, které využilo přes 700 tisíc zákazníků, jsme získali jasnější představu o tom, jaký je reálný objem dat, jež jsou zákazníci schopni zkonzumovat, pokud si nemusí hlídat spotřebu, a tato data se odrážejí v konkrétních tarifech. Vzhledem k pestré škále možných kombinací věříme, že si z nové nabídky vybere opravdu každý“.

Puzzle z tarifů

Celá nabídka je koncipovaná tak, že si poskládáte svůj tarif podle představ. V první řadě zde máme nabídku hlasových tarifů, kde začíná cena na 250 Kč měsíčně, za což dostanete 100 minut volání do všech sítí.

U dat je to trochu komplikovanější, jelikož se nabízí dvě kategorie. Ta první je považována za standardní nabídku a obsahuje čtyři možnosti:

Dále jsou zde alternativní datové tarify, kde neomezený tarif jde až na 1175 Kč, kde je zahrnuto 40 GB v rámci EU a 500 MB pro země v zóně 1 mimo EU.

Data samostatně

Výše uvedené nabídky platí při kombinaci. Pokud chcete jen data, tak je zde další nabídka. Ta je mírně upravená, ale neomezená data jsou stejná.

Samozřejmě se zde nezapomnělo na program Magenta 1, takže při kombinaci služeb lze získat nejrůznější slevy a bonusy. Pokud patříte mezi zákazníky, kteří mají 5 a více služeb, můžete si pořídit zcela neomezený tarif i s daty za cenu 956 Kč měsíčně.

Nová nabídka bude k dispozici od 1. září 2019. Nyní je otázka, jak na ni zareagují zákazníci a případní zájemci. Samozřejmě nás zajímá, jak na to zareaguje poslední operátor O2.

T-Mobile rozšiřuje data pro Twist zákazníky

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version