Nová generace Google Home Mini údajně nabídne 3,5mm jack konektor

Nová generace Google Home Mini údajně nabídne 3,5mm jack konektor
2019-08-27T13:39:02+02:00
• 27. 8. 2019

Chytré reproduktory, jako jsou Amazon Echo a Google Home, jsou mezi širokou veřejností populární hlavně díky svým nízkým cenám. Nyní se na internetu objevila informace o nově připravovaném modelu pod názvem Google Home Mini. 

Google Home Mini druhé generace nabídne lepší zvuk

Dle zahraničního serveru 9to5mac bychom se měli dočkat nové generace Google Home Mini. Ta by údajně měla přinést hned několik důležitých změn. Společnost Google se totiž v tomto případě bude snažit tlačit důraz na výstup, tedy zvuk. Očekává se tak, že výrobce implementuje reproduktor s vyšší hlasitostí a lepšími basy. 

Další zajímavostí by měla být přítomnost 3,5mm jack konektoru. V současné chvíli ale není jasné, zda tento konektor bude určen pro zvukový vstup či výstup do externích reproduktorů. Osobně ale doufáme, že bude určen pro obě možnosti použití. 

Kromě toho by nová generace Google Home Mini měla nabídnout jakýsi senzor snímající okolí. Podle dostupných informací by díky této funkci měl reproduktor být schopen detekovat pohyb uživatele. A co se designu týká, nová generace bude prý vycházet z původní verze Home Mini. Těšit se tak můžeme na kulatý a kompaktní konstrukci. Cena by se pak měla pohybovat okolo 50 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 1 100 Kč bez DPH.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat