Dotekomanie.cz

Mi File Manager od Xiaomi se dočkal integrace Google Disku

MIUI od čínské společnosti Xiaomi je známo hlavně tím, jak velmi agresivním způsobem upravuje původní podobu operačního systému Android. Konkrétně tato nadstavba však nabízí vlastní funkce. Někdy se ale i mistr tesař utne, a tak se v rámci MIUI sem tam nějaká ta chybička najde. 

Mi File Manager se dočkává dalších změn

Na druhou stranu lze prohlásit, že MIUI má velice dobrou uživatelskou komunitu. Již v minulosti několikrát Xiaomi ukázalo, že svým uživatelům naslouchá, a přineslo chtěné vylepšení či odstranění. Bohužel i zde Xiaomi někdy udělá chybu a jde proti své komunitě. Uživatelé MIUI totiž nemají příliš v lásce, když se dělají razantní změny. 

A právě jednou takovou změnou prochází aplikace Mi File Manager. Jedná se pochopitelně o výchozí, tedy předinstalované řešení pro správu souborů. Tato aplikace se mimo jiné nedávno dočkala svého přepracování. K tomu Xiaomi přidalo i některé nové funkce, včetně podpory tmavého režimu. 

Aby si ale Xiaomi udrželo náskok před konkurencí, rozhodla se do svého správce souborů implementovat podporu pro Google Disk. Díky této integraci mohou uživatelé přistupovat ke všem svým souborům uloženým v cloudu, a to přímo skrze aplikaci Mi File Manager. To je pochopitelně velice užitečná novinka, neboť doposud jste k těmto souborům mohli přistoupit pouze prostřednictvím aplikace Google Disk. Pokud si chcete novinky vyzkoušet, přejděte do Obchodu Play a instalační balíček si stáhněte.  

Zdroj: xda-developers.com

Exit mobile version