iPhone 2019 údajně nabídne větší baterii a další novinky

iPhone 2019 údajně nabídne větší baterii a další novinky
2019-08-28T13:30:22+02:00
• 28. 8. 2019
1

Zhruba za tři týdny společnost Apple představí hned tři nové iPhony. Jak je již takovou nepsanou tradicí, v tomto období se na internetu objevuje čím dál tím více informací o nových telefonech od tohoto technologického výrobce. Pojďme se tedy podívat, co by nové iPhony měly s největší pravděpodobností nabídnout. 

iPhone 2019 přinese malé, leč příjemné novinky

Dle zahraničních zdrojů se skutečně dočkáme hned tří nových modelů. Všechny letošní novinky budou údajně mít stejné úhlopříčky displeje, jako produktové řady z loňského roku. Očekává se tedy příchod 5,8palcového OLED, 6,5palcového OLED a 6,1palcového LCD modelu. I letošní modely budou vybaveny technologií Face ID. Těšit se také můžeme na výřez v displeji, naopak budeme svědky odstranění funkce 3D Touch. 

Letošní iPhony budou samozřejmě vybaveny nejnovějšími procesory, konkrétně by se mělo jednat o procesory A13, u kterých Apple použije 7nanometrovou výrobní technologii. Kromě toho bude k dispozici funkce v podobě obousměrného nabíjení, prostřednictvím které si budete moci dobít Apple Watch či AirPods svým iPhonem. iPhone XR by se pak měl dočkat dvou nových barev – zelené a levandulové. 

Příjemná změna nás ale také čeká u akumulátorů. Právě kapacita baterií by měla vzrůst na 3 200 mAh (iPhone XS 2019), 3 500 mAh (iPhone XS Max 2019) a 3 000 mAh (iPhone XR 2019). Konkrétně by se jednalo o 20, 10 a 2% navýšení. 

Další zajímavostí budou zadní fotoaparáty, kde by se u vlajkových modelů, tedy u iPhonu XS 2019 a iPhonu XS Max 2019, měla objevit hned trojice objektivů. Naopak levnější varianta XR 2019 by se měla dočkat duálního fotoaparátu. Všechny tyto tři přístroje budou podporovat dualSIM, respektive SIM a eSIM.  

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Richard Fabián

28. 8. 2019, 16:27

Ty jsou ale hnusné

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat