Honor Gamepad oficiálně představen na Gamescon 2019

Honor Gamepad oficiálně představen na Gamescon 2019
2019-08-23T07:00:27+02:00
• 23. 8. 2019
1

Letošní Gamescom 2019 se právě nyní koná v německém Kolíně nad Rýnem. A právě při této příležitosti se společnost Honor rozhodla představit svůj vlastní kompaktní gamepad. Nový gadget lze k mobilnímu telefonu připevnit nejen na levou, ale také pravou stranu. Kromě toho funguje jako ovladač, jenž se synchronizuje prostřednictvím technologie Bluetooth. K dispozici je mimo jiné 400mAh baterie. 

Honor Gamepad pro jakýkoli smartphone

Během herní konference společnost Honor oznámila, že 18 % jejích uživatelů se považuje za aktivní hráče mobilních her. To je pravděpodobně ten hlavní důvod, proč se společnost rozhodla představit nové speciální příslušenství pro velice specifické uživatele. Představený gamepad je kompatibilní s většinou dostupných her. 

Honor Gamepad je možné připojit k jakémukoli smartphonu, a to nejen k tomu, který vyrobila čínská společnost nebo její mateřská část Huawei. K dispozici je dokonce i nejmodernější konektor typu USB-C sloužící pro nabíjení gamepadu. Společnost Honor bohužel na konferenci neprozradila, kolik si bude za toto nové příslušenství účtovat. Na finální částku si tak budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

TECH&GA 2018

23. 8. 2019, 12:19

Opravte si: Kolín nad Rýnem (ne jak píšete nad Ránem)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat