Brzy se představí Honor 20S aktualizováno

Brzy se představí Honor 20S [aktualizováno]
2019-09-02T16:29:28+02:00
• 2. 9. 2019

Aktualizováno 2. 9.

Společnost Honor zveřejnila obrázky lákající na představení modelu Honor 20S. Původní spekulace, že by se mohlo jednat Honor V30 se tedy nepotvrzují, ale možná bude použit tento název pro jiné trhy. Obrázky konkrétně uvádí datum uvedení 4. září a kromě toho se nepotvrzuje design zadní strany, kde jsme očekávali kruhový ostrůvek s foťáky.

Údajné specifikace naznačují, že se bude jednat spíše o top model. Máme očekávat procesor Kirin 980, varianty s 6 a 8 GB operační pamětí, 48MPx zadní foťák, Full HD displej, čtečkou otisků prstů na straně a baterií o kapacitě 3750 mAh.

Původní článek 27. 8.

Co společnost Google nakousla, to nyní o něco více upřesňuje únik ze sociální sítě Sina Weibo. Zatímco databáze Google Play Console odhalila model Honor 20S, tak z Číny přichází fotografie zadní strany neznámého zařízení, které by mohlo patřit Honoru 20S. V opačném případně může jít ještě také o Honor V30. Výrobce s největší pravděpodobností všechno objasní již během následujících týdnů.

Vysoké ambice

Zveřejněný výpis byl sice poměrně rychle stažen ze stránek, ale jeho součástí byl 6palcový displej s „Waterdrop“ výřezem. Pod ním poběží operační paměť RAM o velikosti 8 GB či interní úložiště s kapacitou maximálně 256 GB. Avizovaný snímač otisků prstů zřejmě ukryjí přímo pod displej a už při prvním spuštění by měl běžet pod operačním systémem Android v nejnovější verzi 10.

Následně v kuloárech se hovoří o osmijádrovém procesoru Kirin 810 z dílny HiSilicon s grafickým čipem Mali-G52 a o čtyřech fotoaparátech v zadní části, což právě vyobrazuje snímek telefonu v barevném provedení Phantom Blue ze sítě Sina Weibo. O zbytek specifikací by se mohl zanedlouho postarat regulační úřad TENAA, který vydává potřebné certifikace pro zahájení prodeje v Číně.

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat