Dotekomanie.cz

Apple TV+ zřejmě bude nejdražší službou na trhu

Apple TV+

Zdroj: MacRumors (se souhlasem)

Několik týdnů se spekulovalo o tom, že si pro nás společnost Apple chystá zbrusu novou streamovací službu pro sledování filmů a seriálů. Jak se slibovalo, tak se také 25. března 2019 stalo. 

Společnost s logem nakousnutého jablka představila svou další internetovou službu. V tomto případě nejde o streamování hudby, nýbrž filmů a seriálů. Nová služba byla představena na speciální Apple události. 

Apple TV nabídne nové možnosti

Již při samotném představení Apple tlačil důraz na to, co by dnešní streamovací služby filmů a seriálů měly umět. Apple ale také ukázal, jakým směrem chce svou službu protlačit k co nejvíce uživatelům. 

Proto uvedl, že jeho aplikace nabídne to nejdůležitější – uživatel bude moci platit za to, co přesně chce; vše bude k dispozici v jedné aplikaci; placený a neplacený obsah; obsah přístupný online a offline; nejlepší obraz a zvuk; rodinné sdílení. Třešničkou na dortu bude dostupnost aplikace Apple TV na chytrých televizích společností Samsung, LG, Sony a Vizio. To ale není vše, součástí bude i Apple TV+.

Apple TV+ a cena

Nová služba nese název Apple TV+. Projektu se účastní hned několik velkých a světových hvězd, jako je například J.J. Adams, Steven Spielberg, M. Night Shyamalan, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carell či Oprah Winfrey. Apple TV+ bude mimo jiné nabízet i originální pořady a filmy z produkce jablečné společnosti.

Doposud však nebyla zveřejněn měsíční poplatek za službu, kterou si bude chtít Apple od uživatelů účtovat. Podle zahraničních médií by mělo být Apple TV+ dostupné za 9,99 dolarů měsíčně, tj. zhruba 219 Kč bez DPH. 

Nutno podotknout, že se jedná o lehce vysokou cenovou nabídku. Když Apple TV+ porovnáme s konkurencí, tedy s Netflixem a Hulu, zjistíme, že právě tato služba bude ze všech nejdražší. Na druhou stranu uživatel získá přístup k takřka neomezenému obsahu. Co si o této ceně myslíte vy?

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version