Apple TV+ zřejmě bude nejdražší službou na trhu

Apple TV+ zřejmě bude nejdražší službou na trhu
2019-08-23T16:30:19+02:00
• 24. 8. 2019

Zdroj: MacRumors (se souhlasem)

3

Několik týdnů se spekulovalo o tom, že si pro nás společnost Apple chystá zbrusu novou streamovací službu pro sledování filmů a seriálů. Jak se slibovalo, tak se také 25. března 2019 stalo. 

Společnost s logem nakousnutého jablka představila svou další internetovou službu. V tomto případě nejde o streamování hudby, nýbrž filmů a seriálů. Nová služba byla představena na speciální Apple události. 

Apple TV nabídne nové možnosti

Již při samotném představení Apple tlačil důraz na to, co by dnešní streamovací služby filmů a seriálů měly umět. Apple ale také ukázal, jakým směrem chce svou službu protlačit k co nejvíce uživatelům. 

Proto uvedl, že jeho aplikace nabídne to nejdůležitější – uživatel bude moci platit za to, co přesně chce; vše bude k dispozici v jedné aplikaci; placený a neplacený obsah; obsah přístupný online a offline; nejlepší obraz a zvuk; rodinné sdílení. Třešničkou na dortu bude dostupnost aplikace Apple TV na chytrých televizích společností Samsung, LG, Sony a Vizio. To ale není vše, součástí bude i Apple TV+.

Apple TV+ a cena

Nová služba nese název Apple TV+. Projektu se účastní hned několik velkých a světových hvězd, jako je například J.J. Adams, Steven Spielberg, M. Night Shyamalan, Reese Witherspoon, Jennifer Aniston, Steve Carell či Oprah Winfrey. Apple TV+ bude mimo jiné nabízet i originální pořady a filmy z produkce jablečné společnosti.

Doposud však nebyla zveřejněn měsíční poplatek za službu, kterou si bude chtít Apple od uživatelů účtovat. Podle zahraničních médií by mělo být Apple TV+ dostupné za 9,99 dolarů měsíčně, tj. zhruba 219 Kč bez DPH. 

Nutno podotknout, že se jedná o lehce vysokou cenovou nabídku. Když Apple TV+ porovnáme s konkurencí, tedy s Netflixem a Hulu, zjistíme, že právě tato služba bude ze všech nejdražší. Na druhou stranu uživatel získá přístup k takřka neomezenému obsahu. Co si o této ceně myslíte vy?

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Opravdu je Apple služba nejdražší? Pokud bude alespoň v HD, tak je to míň než za srovnatelnou službu u Neflixu. Nebo fakt filmovým fanouškům stačí SD? ;-)

Tyhle obchody TV jsou prakticky k ničemu. České filmy skoro chybí a ty americké jsou pořád dokola.

„Společnost s logem nakousnutého jablka“. Stačí toto vidět při letmém pohledu do článku a je jasné kdo článek napsal. Zkuste být Zdeňku trochu kreativní a trochu se zkuste odlišit od všech,jste všichni jako přes kopírák.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat