Dotekomanie.cz

Amazon Music míří poprvé na chytré hodinky

Amazon Music

Zdroj: Android Authority

Společnost Amazon před několika okamžiky představila svou úplně první aplikaci pro chytré hodinky. Jedná se o aplikaci pro službu Amazon Music, prostřednictvím které lze streamovat hudbu. Od dnešního dne tak je Amazon Music k dispozici u vybraných chytrých hodinek společnosti Garmin. 

Amazon Music míří na Garmin hodinky

Díky této aplikaci mohou uživatelé chytrých hodinek nově stahovat a přehrávat hudbu přímo z vlastního zápěstí. Pokud máte předplatné Prime, získáte přístup k 2 milionům skladem z Amazon Music, přičemž předplatitelé Amazon Music Unlimited získají přístup k plné knihovně s 50 miliony skladeb. 

Amazon Music je mimo jiné vůbec nejmladším účastníkem na trhu, respektive nejmladší hudební streamovací službou. A právě tato služba se objevuje na chytrých hodinkách společnosti Garmin. V současné chvíli není jasné, zda se na hodinky Garmin dostaví další streamovací aplikace – Apple Music, Pandora nebo SoundCloud. 

Nicméně, aplikaci Amazon Music si již nyní můžete stáhnout prostřednictvím obchodu Garmin Connect IQ. Úplný seznam kompatibilních chytrých hodinek je uveden níže:

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version