Dotekomanie.cz

Youtube Music získává přepínač mezi videem a jen zvukem

Youtube Music

Zdroj: Youtube

Youtube Music je hlavní hudební službou, na kterou se Google soustřeďuje. Ano, má ještě Hudbu Play, ale dle našich informací nebude dlouho trvat a začne migrace na Youtube Music. Není tak divu, že novinky se objevují jen u novější služby. Tentokrát jsme se dočkali modifikované funkce.

Youtube Premium a Music startuje v Česku, cena začíná na 149 Kč

Youtube Music a přepínání

Do této chvíle jste mohli v aplikaci najít jednoduchý přepínač mezi přehráváním pouze zvuku nebo i videa. Během přehrávání jste tak mohli prakticky nastavit, jak se má přehrávat následující skladba, jestli jen se zvukem nebo i s videem. Bohužel funkce nenabízela přepnutí aktuálně hrané písničky.

To se mění s novou aktualizací, která odstraňuje tento přepínač a nahrazuje ho dvojicí tlačítek ve středové horní části. Zde si můžete opět vybrat mezi zvukem nebo i videem, ale tentokrát se přepne i aktuálně hrané video.

Toto nastavení nemusí všem vyhovovat, proto do nastavení byla přidána možnost, nikdy nepřehrávat hudební videa. Po aktivaci se tedy nebude nikdy muset zabývat přepínání jen na audio verzi písničky. Novinka je nebo bude dostupná pro Android i iOS aplikace.

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version