Dotekomanie.cz

TOP 4 Xiaomi telefony, které jsou nyní za nejnižší ceny! [sponzorovaný článek]

Xiaomi Mi 9T za nejnižší cenu!

V základu se jedná o velmi dobře vybavený smartphone střední třídy, který nabízí Snapdragon 730 nebo baterii o kapacitě 4000 mAh s podporou rychlého 18W nabíjení. Na zadní straně najdeme kombinaci tří foťáků, kde hlavní má 48 MPx, dále se nabízí jeden pro zoom a jeden pro širokoúhlé snímky.

Mezi bonusovými prvky najdeme čtečku otisků prstů a výsuvný mechanismus pro přední foťák, ten má 20 MPx. Dalo by se říci, že se nabízí smartphone s dobrým poměrem ceny a výkonu. Hlavně díky našemu slevovému kupónu dává koupě ještě větší smysl.

Originální Xiaomi Mi 9T je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 8 606 Kč (v ČR se prodává za 12 000 Kč). Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBMI9T500, zaplatíte jen 6 358 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace

Xiaomi Mi 9 a slevový kupón!

Xiaomi se opět drží své základní strategie, Xiaomi Mi 9 opět nabízí dobrý poměr mezi cenou a výkonem. Novinka disponuje Snapdragonem 855 a v základu jsou k dispozici dvě varianty nabízející 6 a 8 GB operační paměti. Taktéž jsme se dočkali speciální průhledné verze s 12 GB RAM.

Displej má menší výřez, v kterém se nachází 20MPx foťák. Na zadní straně najdeme trojici foťáků, které nabízí například 48MPx senzor, 2x zoom a taktéž je zde širokoúhlý foťák. Co se týče čtečky otisků prstů, je umístěna do displeje u všech verzích. Všemu dodává energii baterie o kapacitě 3300 mAh. Rychlé nabíjení pomocí kabelu podporuje hodnotu 27W a bezdrátová technologie může dosahovat na hodnotu 20W.

Originální Xiaomi Mi 9 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 8 606 Kč (v ČR se prodává za 11 000 Kč). Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBM964BLACK, zaplatíte jen 7 766 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace

Xiaomi Redmi 7A aneb levná cesta taky cesta

Původní model nabízel procesor od Mediateku, ale u letošní novinky došlo na výměnu a v útrobách najdeme Snapdragon 439. Sice se nejedná o nějak zvlášť rychlý procesor, ale měl by dostačovat pro základní činnost. K dispozici má až 3 GB operační paměti a úložiště může nabídnout až 32 GB. Samozřejmostí je podpora microSD karty v rámci hybridního slotu pro dvě SIM karty.

Displej zůstává nezměněn, tedy 5,45 palců s HD+ rozlišením. Dokonce i sestava foťáků je stejná. Redmi vybavilo novinku odolností proti postříkání vodou, což má zaručovat P2i nano úprava. Největší posun asi najdeme u baterie, která narostla na 4000 mAh. Vzhledem k výbavě by mohl mobil vydržet na jedno nabití delší dobu.

Originální Redmi 7A je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 1 883 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace

Xiaomi Redmi Note 7 nabízí skvělý poměr cena/výkon

Společnost Xiaomi nedávno oznámila, že řada smartphonů Redmi se osamostatní a bude vystupovat pod značkou Redmi. Konkrétně bude na smartphonech a propagačních materiálech uvedeno Redmi by Xiaomi. Nedávno jsme se dočkali představení prvního mobilu, který se dostal na trhy již pod značkou Redmi by Xiaomi. Model se jmenuje Redmi Note 7 a vy jej nyní můžete získat za velmi nízkou cenu!

Ačkoliv se jedná již o novou značku, zachovává se strategie vyrovnaného poměru ceny a výkonu. Ve výbavě najdeme například Snapdragon 660, Full HD+ displej s 6,3palcovou úhlopříčkou a baterii o kapacitě 4000 mAh. Samozřejmostí je zde podpora rychlého nabíjení, přičemž součástí balení je 18W nabíječka.

Jak je vidět, Redmi Note 7 patří mezi mobily s menším výřezem v displeji. Právě zde je umístěná 13MPx kamerka. Co se týče zadní duální sestavy, primární senzor má 48 MPx a za jeho výrobou stojí společnost Samsung. Foťák sám o sobě je schopen produkovat 12MPx fotografie. Díky spojení 4 pixelů se dá docílit snímků s lepší kvalitou. Rozdíl poznáte zejména za zhoršených světelných podmínek, kdy software zkombinuje data z pixelů.

Originální Redmi Note 7 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 3 582 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBN7332BLACK, zaplatíte jen 2 904 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace Redmi Note 7

Exit mobile version