Dotekomanie.cz

iPhone 2020 údajně nabídne 120Hz OLED displej

Apple ještě nepředstavil letošní modely a už nyní se spekuluje o tom, co by mohly nabídnout iPhony z roku 2020. Příští rok bychom se údajně měli dočkat iPhonu s 120Hz displejem.

iPhone 2020 bude mít lepší obnovovací frekvenci

Společnost Apple v současné chvíli uvažuje o přepínatelné obnovovací frekvenci 60 Hz / 120 Hz na svém iPhonu, který by rád představil v roce 2020. Právě o této technologii nyní diskutuje se svými partnery, jako je Samsung a LG. 

S největší pravděpodobností tento typ displeje bude dodávat jihokorejský Samsung, neboť má s OLED panely pro iPhony největší zkušenost. Aktuálně dodává své displeje pro iPhone X, iPhone XS a iPhone XS Max. Nutno ale podotknout, že Apple již dávno používá technologii s proměnnou obnovovací frekvencí, a to u svého iPadu Pro. Pokud by ale společnost dokázala 120Hz displej implementovat do iPhonu, byla by frekvence na vyšší úrovni. 

Apple na trh uvedl technologii ProMotion, která podle něj přizpůsobuje zobrazení pohybu obsahu pro plynulé posouvání, větši citlivost a plynulejší pohyb. To vše dělá za chodu, což v praxi znamená, že dokáže šetřit životnost baterie. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version