Dotekomanie.cz

Huawei upravilo plán aktualizace EMUI 9.1, byly přidány další modely [aktualizováno]

Zdroj: Industryweek.com

Aktualizováno 11. 7.

Jihoafrická pobočka společnosti Huawei potvrdila další dostupnost aktualizací na EMUI pro několik další modelů. Konkrétně se jedná o několik mobilů, které se dočkají během července a srpna:

Původní článek 26. 6.

Společnost Huawei již v minulosti zveřejnila svůj plán aktualizací nového systému EMUI 9.1, který se týká hned 49 telefonů. Tento počet modelů se dočká zbrusu nového operačního systému od Huawei. A právě nyní společnost zveřejnila časový plán pro prvních 23 telefonů. 

Huawei přichází se svým časovým plánem

V průběhu června, tedy od 27. června letošního roku, se nového systému dočkají hned čtyři telefony – Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Pro, Huawei 20 X, Huawei 20 RS Porsche Design. Příští měsíc, tj. v červenci, se aktualizace dočká o poznání více zařízení. 

Majitelé těchto modelů se mohou těšit na EMUI 9.1, které přinese hned několik nových funkcí a vylepšení v rámci výkonu a stability systému. V červenci se aktualizace dočkají modely:

Aktualizace bude pochopitelně k dispozici pro další řadu telefonů, ovšem v současné době není jisté, kdy se instalačního balíčku dočkají.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Exit mobile version