Dotekomanie.cz

Opera Touch je první iOS prohlížeč podporující Web 3 a kryptoměny

Na začátku letošního roku zveřejnila Opera svůj nový prohlížeč pro uživatele PC a operačního systému Android. V průběhu dnešního dne, tj. 26. června 2019, jsme se konečně dočkali stejného prohlížeče také na iOS. 

Opera přináší prohlížeč podporující blockchain

Opera Touch pro iOS poskytuje stejný Web3.0 API a integraci v podobě kryptoměnové peněženky. Právě tyto funkce byly dostupné pouze pro Android a PC. Nyní se konečně dostávají i na iOS. Opera prohlásila, že Opera Touch uživatelům umožňuje přímo a bezproblémově komunikovat s aplikacemi Web 3.0 v Ethereum blockchain. 

Standardně by pro tuto činnost uživatelé potřebovali nainstalovat nějaký doplněk pro prohlížeč, jako je například MetaMask. Ovšem Opera tyto funkce zabalila do svého prohlížeče. V praxi to znamená, že již nebudete muset různé doplňky instalovat. 

Dle dostupných informací, Opera Touch podporuje všechny ERC-20 tokeny, stabilní měny a nestabilní měny. iOS uživatelé si mohou aplikaci samozřejmě stáhnout prostřednictvím App Storu. Následně si pak mohou skrze Opera Touch zakoupit nějaké Etherum a přidat si jej do své peněženky. 

Zdroj: thenextweb.com

Exit mobile version