Dotekomanie.cz

LG brzy odhalí novinku W10

Oficiální webové stránky programu Android Enterprise od Googlu přibližují jednoho ze zástupců v rámci nové produktové řady společnosti LG. Ve veřejně přístupné databázi model nese označení W10 a součástí jsou také první klíčové specifikace. Podle posledních informací telefony z této série nebudou mít vysoké ambice, přičemž zapadnou spíše mezi zařízení z nižších pater střední třídy.

Jen nutný základ

Výpis zveřejněný na stránkách počítá s 6,2palcovým displejem, pod kterým údajně ukryjí operační paměť RAM o velikosti 3 GB a interní úložiště se základní kapacitou 32 GB. Mobilní novinka sice nabídne skener otisků prstů, ale neočekává se technologie NFC pro bezkontaktní placení, což v dnešní době může být velkým mínusem. Z předchozích úniků lze také přidat operační systém Android v aktuální verzi 9.0 Pie nebo 3,5mm jack pro sluchátka.

Přiložený obrázek zařízení je pouze ilustrativní a některá média ho spojují s modelem G7 Fit. Marketingové materiály jihokorejského výrobce totiž lákají na model s waterdrop výřezem, osmijádrovým procesorem či třemi fotoaparáty v zadní části. Přesné datum oficiálního představení není prozatím známo, ale pravděpodobně k tomu dojde v následujících týdnech. Nakonec po indickém trhu mají postupně následovat další trhy.

Zdroje: gsmarena.com, androidenterprisepartners.withgoogle.com

Exit mobile version