Dotekomanie.cz

HTC U19e je novinka zapadající do střední třídy

Někteří výrobci jsou schopni produkovat nový mobil každý měsíc, skoro každý týden. To ale neplatí o HTC, které zvolilo poněkud zvláštní strategii, pokud tedy nějakou. Po dlouhé době zde máme ale novinku, která zapadá do střední třídy.

HTC U19e

Nový smartphone HTC U19e je poměrně zajímavým kouskem ve střední třídě, ale přes vyšší cenu a velkou konkurenci to nebude mít jednoduché. Ostatně to tak již bývá u HTC. HTC U19e může zaujmout větší kapacitou baterie, procesorem Snapdragon 710 nebo úložištěm o velikosti 128 GB.

Na zadní straně se nachází dva foťáky, kde sekundární slouží pro dvojnásobný zoom. Na přední straně se také nachází sestava dvou foťáků, ale sekundární je zde jen pro rozpoznávání obličeje, jak uvádí výrobce. Co se týče bonusových funkcí, tak zde například najdeme duální reproduktory.

HTC se snažilo minimalizovat rámečky kolem displeje, ale ani tentokrát nešlo cestou narušeného výřezu. I přes vyšší cenu může HTC U19e oslovit mnoho zájemců, jelikož mobil nabízí poměrně tradiční design a dobré specifikace.

Specifikace

Cena smartphonu byla nastavena na 14 900 tchajvanských dolarů, což je v přepočtu přibližně 10 800 Kč. Zatím nevíme, jestli se novinka objeví i na českém trhu. Jakmile získáme více informací, aktualizujeme článek.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version