Dotekomanie.cz

Redmi 7A představen, základní model s velkou baterií

Redmi 7A

Přesně 12. června loňského roku byl oficiálně uveden na mobilní trh model Redmi 6A od Xiaomi. Dnes jsme se dočkali nástupce v podobě Redmi 7A, který má dost společných specifikací, ale k nějakému vylepšení zde došlo.

Redmi 7A

Původní model nabízel procesor od Mediateku, ale u letošní novinky došlo na výměnu a v útrobách najdeme Snapdragon 439. Sice se nejedná o nějak zvlášť rychlý procesor, ale měl by dostačovat pro základní činnost. K dispozici má až 3 GB operační paměti a úložiště může nabídnout až 32 GB. Samozřejmostí je podpora microSD karty v rámci hybridního slotu pro dvě SIM karty.

Displej zůstává nezměněn, tedy 5,45 palců s HD+ rozlišením. Dokonce i sestava foťáků je stejná. Redmi vybavilo novinku odolností proti postříkání vodou, což má zaručovat P2i nano úprava. Největší posun asi najdeme u baterie, která narostla na 4000 mAh. Vzhledem k výbavě by mohl mobil vydržet na jedno nabití delší dobu.

Specifikace

V tuto chvíli společnost neuvedla oficiální ceny ani pro čínský trh. Vzhledem k tomu, že původní model Redmi 6a se na českém trhu začal prodávat těsně pod hranicí 3000 Kč, tak můžeme očekávat stejnou cenovou strategii i u této novinky. Jakmile se dostane na český trh, budeme vás informovat.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version