Dotekomanie.cz

Redmi chystá model K20 Pro

Společnost Xiaomi pod osamostatněnou značkou Redmi chystá nového tahouna, který byl teprve nedávno odhalen v nejnovějším úniku. Čínský výrobce už v minulosti lákal na první zařízení s výkonným Snapdragonem a dokonce mu vybraná zahraniční média přisuzovala název Redmi X. Každopádně všechno je jinak, protože čerstvě zveřejněný snímek přináší telefon s názvem Redmi K20 Pro.

Velké lákadlo

Ochranná nálepka nalepená na displeji, která je k vidění jako první po rozbalení a vytažení zařízení z krabičky, přibližuje první důležité specifikace. Novinka by měla nabídnout 6,39palcový AMOLED displej. Pod ním poběží osmijádrový procesor Snapdragon 855 od Qualcommu a k němu se ještě váže grafický čip Adreno 640. Zatímco dopředu nasadí 20megapixelovou kamerku, tak záda ponesou 48megapixelový senzor fotoaparátu.

O výdrž se údajně postará baterie s 4 000mAh článkem, u které najdete technologii rychlého nabíjení (27 W). Přestože musíme brát únik s velkým odstupem, tak převážná většina prvků připomíná model Mi 9 od Xiaomi, kde je navíc 6/8/12GB paměť RAM, 128/256GB úložiště, displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů, USB typu C nebo mu chybí 3,5mm jack pro sluchátka. Nejbližší týdny pravděpodobně upřesní ostatní výbavu Redmi K20 Pro.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version