Dotekomanie.cz

Novinka Redmi Note 7S je vylepšená verze původního modelu Redmi 7

Redmi Note 7S

V březnu tohoto roku jsme se dočkali smartphonu Redmi 7 od nové subznačky Redmi, za kterou stojí společnost Xiaomi. Novinka láká na příznivou cenu a relativně dobré specifikace na svou třídu. Nyní zde ale máme vylepšenou verzi pod názvem Redmi Note 7S.

Redmi Note 7S

V dnešní době ani nečekáme, že by smartphone s minimální změnou v názvu obsahoval značné vylepšení. To ale není případ Redmi Note 7S, jelikož novinek je zde poměrně dost a celkem zásadních. V první řadě stačí například zmínit, že displej již má Full HD+ rozlišení, což je značný skok.

Změnu najdeme i u procesoru, kde tentokrát došlo na použití Snapdragonu 660. Aby toho nebylo málo, tak i celá sestava foťáků prošla obměnou. Na přední straně je již 13MPx snímač, přičemž největší skok je na zadní straně. Místo 12MPx hlavního foťáku zde již najdeme 48MPx snímač, který také umí produkovat 12MPx snímky, ale vzhledem ke světelnosti budu výsledky daleko lepší za zhoršených světelných podmínek.

Co se týče ostatních specifikací, jsou více méně stejné nebo podobné. Kupříkladu rozměry zařízení jsou trochu jiné, stejně jaké hmotnost.

Specifikace Redmi 7S

Základní model Redmi Note 7S přijde na 10 999 indických rupií, což je v přepočtu přibližně 3 700 Kč. Vyšší model pak přijde na cca 4 300 Kč. Pokud by se novinka objevila na českém trhu, bude cena samozřejmě vyšší. Můžeme předpokládat kolem 5 000 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version