Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Nokia 4.2, P Smart Z, Galaxy A10, Zenfone 6

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – One VISION, OnePlus 7 Pro, ZenFone 6, Honor 20 lite

Asus Zenfone 6

Novinka ZenFone 6 se pomalinku začíná dostávat na náš trh ve všech verzích, přičemž se očekává nejvyšší s 512GB úložištěm. Nyní jsme zaznamenali, že se v obchodech začíná prodávat model s 6 GB RAM a 128GB úložiště.

 

Specifikace

Samsung Galaxy A10

Samsung letos už představil mnoho modelů v rámci série A, přičemž model Galaxy A10 představený v únoru se původně neměl objevit na českém trhu. I tak si našel cestu do naší země, byť je dostupnost zatím omezena na jeden obchod. V rámci specifikací asi ohromí jen předním zpracováním, ale nečekejte nějaké bonusové funkce navíc.

Specifikace

HUAWEI P Smart Z

Na českém trhu najdete zatím jen u několika prodejců novinku od Huawei nabízející výsuvnou přední kameru. Vzhledem ke specifikacím a netradiční konstrukci se nabízí poměrně zajímavý model s relativně dobře nastavenou cenou. Zatím si ale musíme počkat na rozšíření dostupnosti.

Specifikace

Nokia 4.2

Nokia 4.2 byla představena na začátku února a nyní si nachází cestu k prvním prodejcům. S cenou do 5000 Kč se nabízí poměrně nízké specifikace. Bohužel jedinou zajímavostí je samotný displej, který nabízí výřez pro co největší využití přední plochy.

Specifikace

Exit mobile version