Michael Kors uvedl hodinky Sofie Heart Rate

Michael Kors uvedl hodinky Sofie Heart Rate
2019-05-03T06:44:58+02:00
• 3. 5. 2019

Značka Michael Kors nejsou jenom módní doplňky či oblečení, ale v poslední době navíc i chytré hodinky. Americký módní návrhář nyní rozšiřuje svoji nabídku o jeden nový model, který bude samozřejmě určen pro dámské pokolení. Vylepšená verze hodinek ze série Sofie přichází na světlo světla po dvouleté odmlce, kdy samotný trh prošel určitým vývojem a pochopitelně se promítl v aktuální generaci. Novinka tedy nese název Sofie Heart Rate.

Upgrade za stejnou cenu

Hodinky dohromady lákají na čtyři novinky, které jsou ku prospěchu uživatele. Oproti původnímu modelu je k dispozici technologie NFC pro bezkontaktní platby, GPS čip pro udávání přesné polohy, snímač tepové frekvence a funkce plavání spojena s voděodolností do hloubky až 30 metrů. Hardwarová výbava obsahuje AMOLED displej, interní úložiště o velikosti 4 GB nebo 300mAh baterie.

Stále si udržel místo operační systém Wear OS od Googlu, takže hodinky jsou kompatibilní i s iOS, i když funkcionalita není úplně zdařilá. Výrobce hodlá nasadit stejnou cenu odpovídající 325 dolarům (tj. cca 7 434 Kč) a v budoucnu plánuje přinést i verze se silikonovými řemínky. Momentálně mají na výběr z vícero provedení, avšak vždy je základem zlatý/stříbrný strojek z ušlechtilé oceli.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat