Dotekomanie.cz

Meizu 16Xs je novinka zapadající do střední třídy

Meizu 16Xs

Minulý rok společnost Meizu představila model 16X, který zapadá do střední třídy. Dnes jsme se dočkali pokračování v podobě Meizu 16Xs. Ačkoliv by se dalo soudit, že novější varianta nabídne vylepšené všechny specifikace, tak tentokrát došlo i na snižování.

Meizu 16Xs

Novější model 16Xs například disponuje slabším procesorem Snapdragon 675 a nemá k dispozici optickou stabilizaci obrazu u hlavního foťáku na zadní straně. Místo toho došlo k navýšení megapixelů a byl přidán jeden navíc.

Meizu ale zakomponovalo větší kapacitu baterie společně s rychlejším nabíjením. I tentokrát jsme se dočkali čtečky otisků prstů v displeji. Není tak divu, že se nabízí AMOLED panel, který nabízí Full HD+ rozlišení. Meizu zakomponovalo přední foťák do rámu, aby nedošlo k narušení tvaru displeje.

Specifikace

Meizu 16Xs stojí v základní verzi 1698 juanů, což je v přepočtu přibližně 5 700 Kč. Česká cena by se mohla pohybovat kolem 7 400 Kč. Vyšší verze přijde na 1998 juanů, tedy přibližně 8 700 Kč s daní a dalšími poplatky. Vzhledem k tomu, že Meizu dodává mobily do Evropy, tak se zřejmě objeví i v českých obchodech.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version