Dotekomanie.cz

iPhone zřejmě nabídne stylus a design starších modelů

Americká společnost s logem nakousnutého jablka si před několika měsíci nechala zaregistrovat poměrně zajímavý patent. Ten popisuje možnost, jakým by se mohlo v budoucnosti změnit vnímání iPhonu a iPadu. 

iPhone by se mohl vydat cestou minulosti

Ačkoliv se jedná o patent týkající se loňských modelů, tj. iPadu Pro a Apple Pencil 2, odhaluje mnohem více, než se může na první pohled zdát. Oba produkty totiž disponují speciálním magnetem, díky kterému je možné k tabletu připevnit Apple Pencil 2. A právě tyto magnety by se mohly objevit i ve smartphonech, respektive u iPhonu. 

S největší pravděpodobností by byl magnet k dispozici pouze u modelů s větší úhlopříčkou displeje, a to kvůli větší konstrukci. Uživatel by pak díky těmto magnetům mohl svůj stylus s logem nakousnutého jablka připevnit ke svému iPhonu. 

Největší problém současnosti je ale fakt, že iPhone disponuje poměrně zaoblenou konstrukcí. Apple by tak musel od tohoto designu upustit a vydat se například cestou iPhonu 5S. Zajímavostí ale také je, že zveřejněný patent americkým úřadem popisuje i možnost připojení bezdrátových sluchátek a podobně. 

Zdroj: idropnews.com

Exit mobile version