Dotekomanie.cz

Realme 3 Pro je slušná novinka střední třídy

Realme 3 Pro

Značka Realme spadá pod výrobce Oppo a zatím jsme se dočkali mobilů zapadající do nižších kategorií. Dnešní novinka Realme 3 Pro na tom není jinak. Svými specifikacemi útočí na kategorii vyšší střední třídy, ale najdou se některé specifikace, které už ani na dnešní dobu nejsou moderní.

Realme 3 Pro

Další model této značky nabízí 6,3palcový displej s Full HD+ rozlišením. Jak je vidět, tak i zde najdeme výřez, v kterém je umístěna přední kamerka s rozlišením 25 MPx. Zadní strana nese duální sestavu foťáků a samozřejmě čtečku otisků prstů. O výkon se zde stará Snapdragon 710, takže mobil bude dostačovat i náročnějším uživatelům. Operační paměť může mít až 6 GB a úložiště začíná na 64 GB. Nechybí podpora microSD.

Baterie nabízí kapacitu mírně překračující hodnotu 4000 mAh, přičemž je dostupné rychlé nabíjení VOOC 3.0, které se běžně nabízí u mobilů z dílny společnosti Oppo. Asi z tohoto důvodu je použit microUSB konektor, jelikož si jej může sám výrobce více upravit. Co se týče bonusových funkcí, tak Realme 3 Pro zvládá například pořizovat zpomalené záběry s 960 snímky za sekundu. Případně se nabízí speciální režim focení, kdy výsledné fotografie mají 64MPx.

Specifikace Realme 3 Pro

Základní model přijde v Indii na 13 999 rupií, což je v přečtu přibližně 4 600 Kč. Za tuto cenu by už nejeden uživatel odpustil například microUSB konektor. Nejvyšší model pak přijde na 16 999 rupií, tedy cca 5 570 Kč. Zatím se novinky nedostanou jen tak do Česka, ale pokud budete hledat na zahraničních obchodech, zajisté se najde cesta.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version