Dotekomanie.cz

Nokia X71 představena, velmi dobře vybavená novinka střední třídy

Nokia X71

Již nějakou dobu se spekuluje o novém mobilním telefonu od společnosti HMD Global, který nabídne díru v displeji. Nyní jsme se dočkali představení novinky Nokia X71, která se na ostatní trhy dostane pod jiným názvem.

Nokia X71

Jak již bylo řečeno, novinka X71 nabízí otvor v displeji, kde je umístěna kamera s optikou od společnosti ZEISS. Přímo se nabízí 16MPx snímač. Na zadní straně najdeme rovnou trojici foťáků, kde hlavní má 48 MPx, sekundární je určen pro širokoúhlé snímky a třetí je pouze do počtu, tedy pro měření hloubky ostrosti za účelem nejrůznějších efektů.

Co se týče základní specifikací, tak se nabízí Full HD+ displej, Snapdragon 660, 6GB operační paměti a rychlé nabíjení. Základní a jediný model, který je nyní k dispozici, má 128GB úložiště s podporou microSD karet. Mezi bonusovými funkcemi najdeme například Nokia OZO Audio pro lepší a kvalitnější záznam zvuku.

Specifikace Nokia X71

Novinka Nokia X71 přijde v Asii v přepočtu na necelých 9 000 Kč. Během tohoto měsíce bude zahájen prodej. Na ostatní trhy se dostane pod jiným názvem, přičemž si můžeme počkat i několik týdnů nebo měsíců na představení, případně dostupnost v Evropě.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version