Dotekomanie.cz

Tim Cook: Chystáme produkty, které vás „odfouknou ze židle“

Zdroj: macworld.co.uk

Americká společnost s logem nakousnutého jablka uspořádala tradiční setkání s investory, které se uskutečnilo v Apple Parku, Kalifornii. Na tomto setkání generální ředitel, tedy Tim Cook, sdílel s investory důležité podrobnosti o plánech budoucích produktů společnosti Apple. 

Zahraniční server Bloomberg zveřejnil dokonce i některé podrobnosti o celém konání této schůzky. Tim Cook údajně prohlásil, že Apple chystá nové produkty, které nás „odfouknou ze židle“. 

Tim Cook: Apple plní cíle a chystá se na další

Generální ředitel Applu mimo jiné uvedl, že dalším cílem jablečné společnosti je snížit cenu MacBooku Air 2018, která v současné chvíli startuje na 35 990 Kč vč. DPH. Řeč byla ale také o Apple Watch a AirPods. Podle všeho se můžeme těšit na skutečně fantastické produkty. 

Zatímco Cook nebyl v průběhu setkání s investory podrobnější, nedávno zprávy naznačovaly, že druhá generace AirPods bude k dispozici v nové černé barvě a nabídne i podporu Siri či bezdrátové nabíjení. 

Apple již tento měsíc představí další dvě služby

Kromě toho Apple pracuje na vývoji chytrých brýlí s rozšířenou realitou, či dokonce také na vlastním automobilu. V oblasti služeb Cook prozradil, že je Apple na skvělé cestě k dosažení cíle, jenž byl stanoven už v roce 2016. Tehdy měl Apple za úkol do roku 2020 zdvojnásobit tržby ve výši 25 mld. dolarů. 

Již v průběhu tohoto měsíce by Apple měl představit další dva nové produkty, tedy alespoň v kategorii služeb – streamovací TV a Apple News za měsíční poplatek. Cook se také tvrdě postavil proti Facebooku a Google. Tito giganti totiž neustále vytvářejí datové profily uživatelů, což narušuje soukromí uživatelů. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version