Dotekomanie.cz

Sportovní náramek Honor Band 4 ve slevě od Cafago.com [Sponzorovaný článek]

Pokud jste milovníci sportů, nebo by jste jen rádi sledovali svou denní aktivitu, pak vás určitě zaujme náramek Huawei Honor Band 4. Toho si je vědom i internetový obchod Cafago, který teď přichází se skvělou slevou právě na toto zařízení.

Huawei Honor Band 4 a specifikace

Nová generace Honor Band 4 nabízí velký OLED displej s úhlopříčkou 0,5 palců. K dispozici je také hned několik funkcí zaměřujících se na zdraví – sledování srdce v reálném čase, monitor spánku. Uživatele zaujme také odolnost vůči vodě do 50 metrů či automatické rozpoznání, zda jde o plavecký bazén. Mimo to můžete pomocí náramku sledovat další sportovní aktivity.

Honor Band 4 je vybaven novým inteligentním upozorněním, jež zobrazí veškeré hovory, zprávy a budíky. Výrobce zapracoval také na baterii, která bude činit 100 mAh a na jedno nabití vydrží až 14 dnů (při běžném používáním). Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95% přesnost.

Model Band 4 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Nová varianta dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování.

Pokud vás tento náramek zaujal, pak vás určitě zaujme i cena zařízení. Eshop Cafago vám ho totiž nyní nabízí za pouhých 16,71 euro (kolem 430 korun), což je přímo úžasná cena! Ovšem pozor, sleva platí pouze do vyprodání zásob, proto s nákupem příliš neváhejte!

Exit mobile version