Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi Play, Galaxy M20, Redmi 7

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Galaxy S10, S10e, S10 Plus, Honor 8A, G7 Play

Xiaomi Mi Play

Na konci prosince minulého roku jsme se dočkali představení smartphonu Xiaomi Mi Play, který by měl být levnou náhradou za iPhone XR. Nyní tento model přichází na český trh s cenou do 4 800 Kč. Vzhledem ke specifikacím se může jednat o prodejní hit, jelikož se v základu nabízí Full HD+ displej, relativně dobré specifikace, byť za cenu použití procesoru Mediatek.

Specifikace Xiaomi Mi Play

Samsung Galaxy M20

Na konci ledna došlo k představení modelu Galaxy M20, který zapadá do střední třídy. K dispozici je velký Full HD+ displej, dostatečná velikost paměti RAM a ani úložiště není nejmenší. Navíc má displej kapkovitý výřez, který je skutečně miniaturní. Hlavní předností novinky je obří baterie s kapacitou 5000 mAh.

Specifikace Samsung Galaxy M20

Redmi 7

Sotva jsme se tento měsíc dočkali základního modelu Redmi 7 od značky Redmi by Xiaomi, tak se již začíná objevovat na českém trhu. Dostupnost je hlášena do měsíce a bude u nás k dostání všechny tři varianty. Cena bude začínat na 3500 Kč a může se vyšplhat až na 4 500 Kč za nejvyšší model.

Specifikace Redmi 7

Exit mobile version