Dotekomanie.cz

iPhone XS a iPhone XS Max disponují nepříjemnou chybou

Na oficiálním diskuzním webu společnosti Apple se nedávno objevila hned celá řada příspěvků, ve kterých si majitelé iPhonu XS a iPhonu XS Max stěžují na problémy. Pokud zařízení bude neaktivní po dobu deseti sekund či déle, může se stát, že animace pro multitasking nebude fungovat tak, jak si inženýři v Applu představují. 

Uživatelé iPhone XS si stěžují na chybu

Je však nutno podotknout, že se nejedná o nový problém. Diskuze o této problematice je vedena již od října loňského roku. Paradoxně by se ale nemělo jednat o problém spojený se softwarem, nýbrž hardwarem. Důkazem toho je příspěvek anonymního člena komunity, který se podělil o svůj příběh.

Právě jemu měl Apple vyměnit iPhone XS za nový model, přičemž problém se objevil i na novém kousku. Zajímavé také je, že tento problém nebyl prozatím spatřen na levnější variantě iPhone XR, dokonce ani na starších iPhonech z roku 2017. 

V současné chvíli není jasné, jaká je příčina. Na internetu se objevila teorie, že se čipová sada A12 Bionic během neaktivity vypne a dále už nedokáže reagovat na náhlou aktivitu ze strany uživatele. Někteří pracovníci dokonce kontaktovali jednoho majitele s tím, že jeho telefon nebyl správně kalibrován. 

Na přiloženém videu si můžete celého problému všimnout. Pokud váš telefon disponuje stejným problémem, doporučujeme vám zařízení reklamovat u svého obchodníka. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version