Dotekomanie.cz

Soutěž o skla PanzerGlass dle vlastního výběru

PanzerGlass

Ceny dnešních smartphonů jsou dosti vysoké a udržet takové zařízení v dobré kondici je mnohdy velmi těžké. Co se týče základní ochrany, nabízí se koupě ochranného obalu. Když už se vám podaří poškrábat konstrukci, tak je to jen kosmetická vada. Něco jiného je ale displej. Ochránit jej nelze v každém případě, ale tomu vám může pomoci vhodné ochranné sklo, které je vyměnitelné a navíc dostatečně pevné. Právě proto jsme se rozhodli uspořádat soutěž s naším partnerem, společností PanzerGlass.

PanzerGlass dle vlastního výběru

Nečekejte těžké soutěžní otázky a ani komplikované vyplňování dotazníku. Soutěž jsme udělali co nejjednodušší, aby se každý mohl zapojit. Máme pro vás jednu soutěžní otázku: Kdy byla společnost PanzerGlass založena? Správnou odpověď zadejte skrze naše aplikace do komentářů pod tímto článkem. Spolu s odpovědí také uveďte smartphone, pro který byste použili ochranné sklo PanzerGlass.

Aplikaci Dotekomanie.cz pro Android nebo iOS stahujte na dotekomanie.app

Po skončení soutěžní doby vylosujeme tři výherce, kteří si budou moci vybrat ochranné sklo PanzerGlass dle vlastního výběru. Samozřejmě se můžete podívat na oficiální stránky, pro jaké modely společnost PanzerGlass vyrábí ochranná skla. Kromě toho můžete najít na stránkách i odpověď na soutěžní otázku.

Pravidla soutěže

Exit mobile version