Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy S10, S10e, S10 Plus, Honor 8A, G7 Play

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Alcatel 1C, Y7 2019, S1 Pro, Y7 Plus

Samsung Galaxy S10 Plus

Není to tak dávno, co jsme se dočkali představení nové série a již nyní se začínají objevovat novinky Galaxy S10 v obchodech. Nejvyšší model bude u nás dostupný i v 1TB verzi, čemuž bude odpovídat i cena. Na naše první dojmy z novinky se můžete podívat níže.

Specifikace

Samsung Galaxy S10

Pokud netoužíte po nejvybavenějším top modelu od Samsungu, tak se nabízí běžná verze Galaxy S10. K dispozici bude ve dvou variantách. I zde se samozřejmě jedná zatím o předobjednávky.

Specifikace

Samsung Galaxy S10e

Do českých obchodů také zamíří nejlevnější top model od Samsungu, Galaxy S10e. I na tento smartphone jsme se podívali. Video naleznete níže. Rozhodně se jedná o zajímavou novinku, která by mohla stačit těm, co netouží po pořádné porci foťáků anebo chtějí nezakřivený displej.

Specifikace

Honor 8A

Na český trh také zamířila novinka od společnosti Honor. Model 8A láká na cenu, čemuž odpovídají i specifikace. Například je k dispozici jen HD+ rozlišení, jeden foťák na zadní straně nebo procesor od Mediateku.

Specifikace

Motorola Moto G7 Play

Honor 8A má konkurenci v podání Moto G7 Play. Pokud si potrpíte na čistější operační systém, menší displej a procesor od Qualcommu, mohla by být tato novinka na českém trhu zajímavou volbou.

Specifikace

Exit mobile version