Dotekomanie.cz

Redmi Note 7 Pro představen, nabízí jen drobné rozdíly

redmi note 7 pro

Před nějakou dobou jsme se dočkali prvního oficiálního zařízení pod osamostatněnou značkou Redmi by Xiaomi. Novinka se jmenovala Redmi Note 7. Už tehdy se spekulovalo o vyšší variantě nesoucí označení Redmi Note 7 Pro. Zejména jsme očekávali zabudovanou čtečku otisků prstů v displeji.

Redmi Note 7 Pro

Redmi by Xiaomi představilo model Redmi Note 7 Pro v Indii a v podstatě se jedná jen o modifikovanou verzi původního smartphonu. Rozměry jsou takřka stejné, rozlišení a velikost displeje taktéž. Dokonce kapacita baterie zůstala stejná.

Redmi Note 7 Pro nabízí oproti základní verzi variantu s vyšší úložištěm a v základu je použit novější procesor. Taktéž jsme se dočkali na použití 48MPx snímače od Sony. Možná si Redmi Note 7 nezaslouží přívlastek Pro, asi by se slušelo přidání jen písmene S.

Specifikace

Novinka Redmi Note 7 Pro je zatím dostupná jen v Indii za cenu 13 999 rupií, což je v přepočtu 4 430 Kč. Vyšší model přijde na cca 5 380 Kč. Nyní si musíme počkat, jestli Redmi nezmění rozhodnutí nebo strategii pro globální trh. Je docela možné, že Redmi Note 7 Pro je jen určeno pro indický trh a ostatní země se dočkají jiného modelu.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com

Exit mobile version