Dotekomanie.cz

LG G8 ThinQ a G8s ThinQ představeny [MWC]

Nějakou dobu se spekulovalo o vlastnostech nadcházejících top modelů od společnosti LG a nyní zde máme oficiální představení. Tentokrát LG neotálelo a rovnou představilo dva top modely pro globální trh. Novinky se jmenují LG G8 ThinQ a LG G8s ThinQ

LG G8 ThinQ a LG G8s ThinQ

LG G8 ThinQ je hlavní top model, který nabídne nejrůznější pokročilé technologie. V první řadě nabízí speciální displej, který dokáže produkovat zvuk. Další zajímavostí je například přední Z kamera, která slouží pro zachytávání hloubky. V tomto směru LG přidalo nevídanou novinku v podobě identifikace ruky. To znamená, že můžete požít ruku pro odemykání zařízení stejně jako otisk prstu.

U novinek si lze všimnout, že LG zapracovalo na designu a zadní kamery nijak nevystupují. Co se týče specifikací, nabízí se skutečné top modely. O výkon se například stará Snapdragon 855. Zatímco LG G8 ThinQ nabízí na zadní straně duální sestavu foťáků, má QHD+ displej a jiné technologie, tak LG G8s ThinQ nabízí trojici foťáků na zadní straně a jen Full HD+ displej. Ten již není vybaven o speciální technologii produkující zvuk.

Specifikace LG G8 ThinQ

Specifikace LG G8s ThinQ

V tuto chvíli neznáme oficiální dostupnost v Česku a ani cenu. Zřejmě si budeme muset počkat. Jak ale známe LG, tak to může trvat i několik měsíců, než se novinky objeví na našem trhu. Zatím se dá odhadovat, že LG G8s ThinQ bude levnější model.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version