Dotekomanie.cz

IKEA ve spolupráci se Sonos brzy představí nové reproduktory Symfonisk

Před nějakým časem jsme vás informovali o tom, že výrobce nábytku zahájil spolupráci s čínskou společností Xiaomi. IKEA se s Xiaomi podílí jen na výrobě chytrých zařízeních pro domácnosti. A právě chytrá domácnost je pro platformu Xiaomi loT jako dělaná.

Netrpělivě jsme tedy čekali na první produkty těchto společností, nakonec jsme se dočkali trochu něčeho jiného. IKEA totiž spolupracuje také s firmou Sonos, což nyní nese první ovoce. Již v srpnu letošního roku bychom se totiž díky této spolupráce měli dočkat prvních produktů.

IKEA spolupracuje nejen s Xiaomi, ale také se Sonos

Přesněji se můžeme těšit na chytré reproduktory Symfonisk. Ty se pak připojí do stávající řady chytrých produktů švédského výrobce. Bohužel ani v tomto případě mnoho informací nevíme. Dobrou zprávou však je, že samotný ředitel společnosti Sonos prohlásil, že veškeré bližší specifikace brzy odhalí. 

Chytrá domácnost je samozřejmě v posledních měsících žhavým tématem, tudíž není divu, že se do tohoto segmentu přidává čím dál tím více výrobců. IKEA již v současné chvíli nabízí chytré zásuvky, žárovky, a dokonce také i rolety, které lze ovládat skrze váš mobilní telefon. 

Zdroj: variety.com

Exit mobile version