Dotekomanie.cz

Elephone uvedl nové hodinky Watch 3

Čínská společnost Elephone oficiálně zahajuje prodej dalšího produktu přes crowdfundingový portál Indiegogo. Po telefonu s označením PX protentokrát jejich volba padla na nové chytré hodinky pod názvem W3 (Watch 3), které přímo navazuji na svého předchůdce W2 z roku 2016. Novinka je dostupná jak samostatně, tak i ve speciálním balení, kde navíc dostanete výše zmiňovaný model. Ovšem tomu také odpovídá vyšší konečná prodejní cena.

Nejnižší cena jim sluší

Hodinky se mohou pochlubit barevným displejem o úhlopříčce 1,33 palců se zakulacenými hranami díky 2.5D technologii. Výrobce udává zvýšenou odolnost vůči poškrábání a vodě, kterou podložil získanou certifikací IP67. Bližší hardwarovou stránku bohužel nezmiňují, ale celkovou výdrž zajišťuje baterie s kapacitou 180 mAh. Do plného nabití jí stačí pouhé 3 hodiny a slibuje setrvání v pohotovostním režimu až 25 dnů.

Podle zveřejněných fotografií je připraveno několik druhů pásků od klasických silikonových až po prémiové ve stylu známého Milanese Loop. Závěrem můžeme zmínit cenovky, neboť jich existuje několik. Ve speciálním balení s telefonem vás vyjdou na 30 dolarů (tj. cca 683 Kč), ale dalších 249 dolarů dáte ještě za zařízení. Za samotné hodinky chtějí 69 dolarů (tj. cca 1 571 Kč), a dokonce před slevou uvádí poměrně přemrštěnou cenu 129 dolarů. První dodávky proběhnou v únoru příštího roku.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version