Dotekomanie.cz

Získejte veliké slevy na hry a další zábavné věci [sponzorované články]

Obchod Funnyroot si připravil k akci 11. listopadu, zvané 11.11, veliké slevy na své produkty. Stačí se podívat na jejich stránky a vybrat si spoustu zajímavých zábavných věcí za nízké ceny s dopravou zdarma.

11.11 budou veliké slevy, kupón můžete získat již nyní

Nový internetový obchod Funnyroot přichází na pole e-shopů s poměrně zajímavými produkty. Nabízí totiž zábavné věci, jako jsou deskové hry, retro konzolové hry, různé skládačky, modely techniky, filmové postavičky a různé malé vychytávky. Nyní můžete mít spoustu produktů za nízkou cenu díky chystanému nákupnímu festivalu s názvem 11.11, který se uskuteční 11. listopadu. V Číně, odkud je tento e-shop, jde o velikou každoroční akci, do které je zapojený skoro každý prodejce.

Na Funnyroot můžete díky zatočení kolem štěstí vyhrát slevové poukázky, hračky nebo body, které můžete následně proměnit na peníze k nákupu. Pokud po zatočení kolem nevyhrajete, nevadí, každý den máte novou šanci. Nebo stačí sdílet tuto hru či nakoupit za určitou sumu a můžete točit až pětkrát za den.

Zakoupené zboží vám bude doručeno domů do dvaceti dnů, pokud to nezpomalí Česká pošta, to se pak může protáhnou i na déle. Každopádně poštovné máte zcela zdarma. Zkuste si tedy zatočit kolem štěstí a podívat se na zajímavé nabídky, které si pro vás Funnyroot připravil.

Zdroj: funyroot.com

Exit mobile version