Dotekomanie.cz

Honor WaterPlay 8 představen, láká na odolnost

Honor WaterPlay 8

Společnost Honor měla tento týden poměrně věší událost v Číně, kde došlo na představení top modelu Magic 2 s výsuvnou konstrukcí. Taktéž jsme se dočkali i nových chytrých hodinek za nižší cenu. Součástí představování byl i tablet Honor WaterPlay 8, který navazuje na předchůdce z minulého roku.

Honor WaterPlay 8

Samotná novinka byla představena spíše jako jen další zařízení a společnost se zaměřila spíše na výše uvedený top model. Na druhou stranu Honor WaterPlay 8 umí zaujmout, byť spadá svou cenou a základní výbavou do střední třídy. Jak již název napovídá, jedná se o 8palcové zařízení s Full HD panelem. Možná by se dal Honor WaterPlay 8 nazvat velkým smartphonem, když už i mobily nabízejí 7palcovou úhlopříčku.

Mezi zajímavé vlastnosti Honor WaterPlay 8 patří například použití duálního foťáku na zadní straně, kde sekundární snímač slouží pro určování hloubky. Využijete ho tedy jen u snímků s efektem rozmazaného pozadí. Zajímavější vlastností je ale certifikace IP67, která zaručuje, že tablet odolá ponoření do vody a ani prach mu moc neublíží.

Specifikace

Základní model Honor WaterPlay 8 bude stát na čínském trhu 1499 juanů, což je v přepočtu přibližně 4 930 Kč. Verze se 128GB úložištěm pak vyjde v přepočtu na cca 6 250 Kč, ale to se stále bavíme o modelech pouze s WiFi konektivitou. K dispozici bude i 64GB varianta s LTE, která bude stát 1799 juanů, tedy cca 5 900 Kč. V Číně začne prodej již 6. listopadu. Jestli se novinka objeví na našem trhu nebo v Evropě, zatím není známo.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version