Dotekomanie.cz

Xiaomi Black Shark Helo nabízí 10 GB RAM a speciální chladící trubice

Čínský výrobce Xiaomi právě představil svůj zbrusu nový kousek pod názvem Black Shark Helo. Jak již název napovídá, jedná se o mobilní telefon, jehož hlavní cílovou skupinou jsou hráči mobilních her. Pojďme si tedy tento nabušený kousek představit. 

Xiaomi Black Shark Helo

Xiaomi Black Shark Helo nabízí 6,1palcový AMOLED displej s rozlišením FHD+ a s podporou HDR. Srdcem celého telefonu je pak procesor Snapdragon 845, který nabídne dostatek výkonu pro mobilní hry. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou až 10 GB. 

Aby se telefon nijak nepřehříval, implementoval do něj výrobce dvě kapalinové chladící trubice, které snižují teplotu jader CPU a GPU. Čtečka otisků prstů se v tomto případě nachází na zadní straně zařízení. Zde mimo čtečky výrobce implementoval také zářivé logo s herním osvětlením, které se mění v závislosti na probíhající hře. 

Celá konstrukce je vyrobena z kovu a v kombinaci s 3D sklem vypadá telefon skutečně líbivě. Fotoaparát a baterie nabízí stejné parametry, jako jeho předchůdce. Kromě standardní oddělitelné levé herní plochy nabízí také touchpad. 

Xiaomi Black Shark Helo je v prodeji od 9 152 Kč bez DPH. Za tuto cenu získáte model s 6 GB RAM a 128 GB vnitřním úložištěm. Za cenu 11 088 Kč bez DPH pak dostanete 8 GB RAM a 128 GB vnitřní úložiště. Pro pořádné hráče je pak připravena varianta s 10 GB RAM a 256 GB úložištěm, a to za 13 310 Kč bez DPH. Telefon bude k dispozici v Číně od 30. října. 

Specifikace Xiaomi Black Shark Helo

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version