Dotekomanie.cz

Vivo Z3 – nový herní smartphone ve střední třídě

Vivo Z3

Společnost Vivo se v poslední době zaměřuje na smartphony s minimalistickými rámečky a s maximálním využitím přední strany pro zobrazovací panel. Novým trendem je i kapkovitý tvar výřezu v displeji pro přední kamerku. Do tohoto segmentu se dá zařadit i dnešní novinka Vivo Z3, avšak nabízí něco navíc.

Vivo Z3

V základu Vivo Z3 nabízí velmi dobré specifikace na střední třídy, pakliže se budeme bavit o verzi se Snapdragonem 710. Základní model má starší Snapdragon 670 a „pouze“ 4 GB operační paměti. Co se týče fotografických schopností, tak se nabízí spíše průměrná výbava, která neohromí. Co se týče designu, Vivo si pohrálo s barvami a u černé verze se nabízí zvýraznění třeba foťáků.

Vivo tuto novinku cílí na hráče, kterým chce nabídnout stroj s lepší výbavou za rozumné peníze. Například disponuje softwarovou úpravou Vivo GPU Turbo, která má zlepšovat výkon při hraní her. Nabízí se také stereo reproduktory a dokonce došlo na zakomponování vylepšené haptické odezvy pro umocnění prožitku z her.

Specifikace

Základní model se Snapdragonem 670 a 4GB operační pamětí bude stát 1598 juanů, což je v přepočtu přibližně 5 200 Kč. Vyšší verze s lepším procesorem začíná na 1898 juanech, tedy přibližně 6 100 Kč.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version