Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Razer Phone 2, Meizu 16th, Mi 8 Lite

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mate 20 Pro, Mate 20, Nokia 7.1

Meizu 16th

Pokud hledáte smartphone s výbornými specifikacemi, velkým displejem, novými technologiemi a nízkou cenou, tak vám nejeden znalejší uživatel doporučí OnePlus 6T. Ale právě tento model má nového soupeře na českém trhu v podobě Meizu 16th. Ceny jsou srovnatelné, taktéž má čtečku otisků v displeji, ale navíc má například stereo reproduktory a displej nemá výřez. Na druhou stranu má k dispozici baterii s nižší kapacitou. Rozhodně ale stojí za zvážení.

Specifikace

Razer Phone 2

Není to tak dávno, co jsme se dočkali představení druhé generace smartphonu od společnosti Razer. Na první pohled nedošlo k velkým změnám, ale rozhodně musíme uznat dobrý pokrok. V tuto chvíli se objevil v nabídce dvou obchodů, ale jedná se jen o předobjednávky. Očekávané dodání se odhaduje na listopad.

Specifikace

Xiaomi Mi 8 Lite

V září došlo na představení novinky Mi 8 Lite od Xiaomi. Je to další cenově dostupný mobil od tohoto výrobce, který nabízí relativně dobré specifikace a maximální využití přední strany pro displej. Novinka by měla dostačovat běžnému uživateli. V tuto chvíli se začíná objevovat v českých obchodech v rámci předprodejů. Cena se pohybuje kolem 8000 Kč.

Specifikace

Exit mobile version