NO.1 5C přichází s kopií iPhone 5C

NO.1 5C přichází s kopií iPhone 5C
2013-09-26T11:00:34+02:00
• 26. 9. 2013

Další povedený následovník barevného iPhonu 5C od kalifornského Applu se objevuje na mobilním trhu v Číně. Po modelu i5C od světově vyhlášeného výrobce napodobenin, společnosti GooPhone přišel nový přírůstek, a to tentokrát od výrobce s názvem NO.1. Zařízení, takřka desetinásobně levnější, dostalo základní výbavu a nese prosté označení 5C.

NO.1 5C

Základní třídu chytrých telefonů v Číně doplňuje konstrukčně povedené zařízení NO.1 5C podobné právě iPhonu 5C. Telefon se může pochlubit 4palcovým displejem s rozlišením 854 x 480 pixelů. O výkon se stará dvoujádrový procesor MT6515 od MediaTeku taktovaný na 1 GHz spolu s operační pamětí RAM o velikosti 512 MB.

Na vnitřní paměť lze uložit 8 GB dat, přičemž slot na paměťovou SD kartu chybí, což rozhodně většinu odradí, stejně jako 1500mAh baterie a pouhá podpora 2G GSM sítí. Na zádech najdete 5megapixelový fotoaparát s autofokusem, naopak vpředu je jen 2megapixelová kamerka pro videohovory.

NO.1 5C - modely NO.1 5C - prostředí

Softwarovou výbavu zajišťuje operační systém Android ve verzi 4.1 Jelly Bean, který je poupravený na iOS 7. Nakonec NO.1 5C můžete zakoupit v internetovém obchodě Anybuying za 89,99 dolarů (tj. v přepočtu 1 725 Kč) bez daně a dalších poplatků.

NO.1 5C - displej NO.1 5C - zadní část NO.1 5C - balení

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat