Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy A7, J4, J6+, Play Go

N9 Lite

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – iPhone XR, Xs, Xs Max, Mi Max

Samsung Galaxy A7

Prvním smartphonem od společnosti Samsung, který nabízí tři foťáky na zadní straně, je Galaxy A7. Ač by se mohlo zdát, že takový mobil zaslouží nejmodernější technologie, tak si například musíte zvyknout na microUSB.

 

Specifikace

Samsung Galaxy J4+

Další novinka od Samsungu na českém trhu je model základní třídy, Samsung Galaxy J4+. Největší zajímavostí na této novince je umístění čtečky otisků prstů. Ta se totiž nachází na boční straně, což není obvyklé u tohoto výrobce.

Specifikace

Samsung Galaxy J6+

Nejeden zájemce by si mohl myslet, že Galaxy J6+ je větší verzí Galaxy J4+, ale ve skutečnosti jsou rozdíly jinde. Galaxy J6+ nabízí duální foťák a větší operační paměť. Více podstatných rozdílů zde není, pokud nepočítáme cenu.

Specifikace

Motorola Moto E5 Play Go

Na český trh také zamíří Moto E5 Play Go od Motoroly. Nízká cena rovnou naznačuje, že po hardwarové stránce se nebude jednat o dobře vybavený smartphone. Ostatně novinka zapadá do kategorie Android Go.

Specifikace

Exit mobile version