Dotekomanie.cz

EISA vyhlásila ceny pro ročník 18/19

Společnost EISA (Expert Imaging and Sound Association) sdružující 53 odborných redakcí z 25 zemí po celém světě vyhlásila každoroční ceny pro přelom roku 2018/2019. Nejlepší zástupci nepochází pouze z odvětví mobilních technologií, ale za zmínku stojí kategorie zaměřené například na fotografování, domácí audio systémy, Hi-Fi nebo elektroniku do automobilů. Každopádně mezi mobilními výrobci vyniká čínská firma Huawei.

To nejlepší pro spotřebitele

Odvětví mobilních zařízení je rozděleno celkem do 10 podskupin a zabodovaly v nich značky jako je Nokia, Huawei, JBL, Honor či Pioneer. Hodně pozornosti budí model Element N10 od společnosti NOA, který se podruhé za sebou stal vítězem v kategorii „Best Buy Smartphone“. Vybrané vítěze si můžete prohlédnout v krátkém souhrnu níže, přičemž zdrojový odkaz odkrývá kompletní seznam s těmi nejúspěšnějšími zástupci.

Povšimnutí si rozhodně zaslouží také vítěz v podobě chytrého reproduktoru Harman Kardon Citation 500 a sluchátka Sennheiser HD 660 S ze třídy Hi-Fi. Mezi televizory bude nejspíš každého zajímat chytrá televize s označením 65SK9500 od LG. Nakonec lze dodat, že model Huawei P20 Pro získal prvenství v kategorii Fotografie jako „Best Smartphone“.

Zdroj: eisa.eu

Exit mobile version