Dotekomanie.cz

Bezdrátová sluchátka z Gearbestu za pár korun [sponzorovaný článek]

Gearbest nabízí nyní na akci, kde můžete získat zajímavé produkty jen za 12 dolarů (265 Kč), přičemž jejich původní cena je mnohdy i desetinásobná. Pokud byste si z nabídky takto zlevněných produktů nic nevybrali, zkuste se třeba mrknout na nabídku tří bezdrátových sluchátek, která se vám budou určitě hodit.

Meizu POP

Meizu představilo nové a poměrně unikátní bezdrátová sluchátka s názvem Meizu POP. Za cenu pouhých 1 980 Kč získáte:

Sluchátka Meizu POP vydrží hrát celkem 3 hodiny a díky nabíjecímu doku vydrží hrát dalších 12 hodin. Sluchátka navíc dorazí v balení, které nabízí na výběr z několika velikostí ušních špuntů, nemusíte se tedy bát, že by sluchátka nepasovala do vašich uší. Díky Bluetooth 4.2 se dočkáte vždy rychlého připojení a kvalitního přenosu audia.

KZ AS10

HiFi kvalita zvuku umožňuje posluchači užívat si tu nejlepší hudbu v nejvyšší kvalitě. A to již za pouhých 1 000 Kč. Tato sluchátka můžete též používat bez kabelu připojeného k mobilu, stačí pouze do nich napojit Bluetooth kabel a ten pak jen spárovat s telefonem či jiným zařízením. Primárně však sluchátka přichází se standardním kabelem, který se připojí do 3,5mm portu. Nová sluchátka od KZ disponují úžasnou kvalitou zvuku a díky nezávislému zvukovému kanálu v každém sluchátku získáte dokonalý prožitek z hudby.

Siroflo S05

Siroflo S05 jsou dostupná bezdrátová sluchátka pro všechny. Stojí pouhých 330 Kč a za tak nízkou cenu nabízejí váhu o hmotnosti pouhých 45 gramů a s výdrží baterie do šesti hodin. Nabíjení trvá jen dvě hodiny a ve stand-by režimu vydrží 130 hodin. Sluchátka navíc dokáží aktivně eliminovat okolní ruch, takže doslova za málo peněz získáte spoustu muziky bez rušení. Kupujte za jedinečnou cenu ZDE.

Zdroje: gearbest.com, gearbest.com, gearbest.com

Exit mobile version