Dotekomanie.cz

Alcatel 7 je 6palcová novinka s velkou baterií

Alcatel 7

Značka telefonů Alcatel nyní spadá pod firmu TCL, která se v rámci těchto modelů soustřeďuje zejména na základní a střední třídu. Nyní jsme se dočkali novinky v podobě smartphonu Alcatel 7. Z pohledu specifikací se dá mobil zařadit do nižší střední třídy, přičemž disponuje trendem protáhlého displeje.

Alcatel 7

Novinka láká zejména na dva parametry – displej a kapacita baterie. V prvním případě jsme se dočkali 6palcového zobrazovacího panelu s Full HD+ rozlišením. Jedná se o IPS displej s poměrem stran 18:9 (2:1). Co se týče baterie, nabízí kapacitu 4000 mAh, což by mohlo dostačovat na dva dny běžného používání.

Co se týče ostatních specifikací, dočkali jsme se spíše ústupků. Operační paměť má pouze 2 GB a vnitřní úložiště poskytuje 32 GB, přičemž je zde možnost rozšíření pomocí microSD karty. O výkon se zde stará Helio P23 od Mediateku. Nejedná se tedy o „trhače asfaltu“, ale běžné aplikace by měl zvládat bez většího problému. I zde najdeme duální sestavu foťáků na zadní straně, ale sekundární snímač zde slouží jen pro dodatečné efekty.

Specifikace

Novinka se bude prodávat v USA u operátora MetroPCS za cenu 180 dolarů, což je v přepočtu přibližně 4 000 Kč. S největší pravděpodobností se tento mobil objeví i na jiných trzích, ale je docela možné, že bude uveden pod jiným názvem nebo značkou.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version