Dotekomanie.cz

TomTop: Luxusní bezdrátová sluchátka nyní ve slevě, jen pro 10 nejrychlejších! [sponzorovaný článek]

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka TWS-K2 s Bluetooth 4.1 za skvělou cenu 308 Kč. Této ceny můžete docílit ale pouze při použití našeho speciálního kupónu. Ten najdete níže v článku, bez něj byste zaplatili 427 Kč. Sleva skoro 119 Kč je velice výhodná, avšak nepotrvá dlouho, čím dříve si sluchátka pořídíte, tím jistější budete, že slevu získáte, tak nemeškejte.

TomTop: Sluchátka nyní ještě levněji

Sluchátka z portálu TomTop získáte již nyní za nízkou cenu zde na tomto odkaze. Za cenu 427 korun máte sluchátka, které toho budou umět opravdu hodně. Zadejte kód CMPH a zaplatíte jen 308 Kč! TWS-K2 sluchátka za tuto cenu je bezkonkurenční nabídka. Obchod TomTop kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. A pozor, slevový kupón je k dispozici jen pro 10 nejrychlejších! Tak zbytečně neváhejte. Sluchátka zakoupíte ZDE.

TomTop: Luxusní provedení za luxusní cenu

Za nízkou cenu, jen 308 Kč, získáte skvělá bezdrátová sluchátka TWS-K2 s baterií o kapacitě 60 mAh. Doba přehrávání jsou tři hodiny a nabíjení pomocí speciálního doku s kapacitou 450 mAh trvá necelé dvě hodiny. Tyto sluchátka jsou tedy ideální na běhání či běžné sportování. Navíc mají funkci tlumení okolního hluku a též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako Bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám vydrží 40 hodin ve stand-by režimu.

Při koupi stačí pouze použít náš kupón CMPH, který vám sníží cenu o 5 dolarů (119 Kč). Cena vám pak klesne z 427 Kč na 308 Kč, a to jen díky našemu speciálnímu kupónu. Neváhejte tedy dlouho a zavítejte stránky našeho partnera.

Exit mobile version