Dotekomanie.cz

Seznam dalších zařízení, na která dorazí MIUI 10

MIUI 10 se dostává na další zařízení od Xiaomi, nyní však na starší ročníky. Přinášíme vám seznam všech dalších starších potvrzených Xiaomi telefonů, které v brzké době dostanou aktualizaci na MIUI 10. Tato nástavba byla představena 31. května v čínském Schenzenu spolu s novými zařízeními Mi 8, Mi Band 3 a dalšími.

Uživatelé se dočkají již příští týden

Nová verze nástavby Androidu na zařízeních Xiaomi dorazí již příští týden, konkrétně 23. července. Není až zas tolik překvapující, že na seznamu se objevuje dokonce i zařízení čtyři roky staré, konkrétně Xiaomi Mi 4.

Co MIUI 10 nabídne?

MIUI 10 přichází se schopností AI učení, tedy se z telefonu stane doopravdy chytrý telefon, který se bude zlepšovat díky pravidelnému používání uživatelem samotným. Například, když se uživatel chystá spustit aplikaci, telefon to pozná a vyhodnotí to tak, že ji již dopředu načte a uživatel tak po kliknutí na ikonku aplikace nemusí čekat, až se načte její obsah, ale ona se otevře prakticky okamžitě. Dále AI pomůže i v plynulosti systému a mělo by se tak předejít lagování. Též byla přidána celoobrazovková gesta. Též byl přidán portrétní mód, který spolupracuje s AI.

Zdroj: gizchina.com

Exit mobile version